Poljanski vrt smo postavljali od 10. do 12. septembra 2020

 

Program aktivnosti:

 

💠 ČETRTEK, 10. september - preko dneva

 • Postavitev okroglih gredic ⭕
  V parku bom postavili 5 velikih krogov, visokih 0.3 m in premera okoli 1.5 m, ki bodo osnova Poljanskega vrta. Kroge bomo napolnili s prstjo, dobro zalili ter pripravili na sajenje rastlin. 
  Pobudnica in koordinatorka: Ana

💠 PETEK, 11. september - od 16.30. ure dalje

 • Izmenjava otroških igrač na igrišču v parku 🧸
  Prinesite lepo ohranjene igrače, s katerimi se vaši otroci ne želijo več igrati in naj najdejo novega lastnika. Otroci si bodo med seboj prosto izmenjali igrače. Če igrače, ki jih boste prinesli, ne najdejo novega lastnika, jih odnesete nazaj domov ali pa se organiziramo ter ohranjene igrače zberemo in podarimo v dobrodelne namene. Akcijo z veseljem ponovimo še kdaj, da igrače krožijo in imajo otroci vedno kakšno novo igračko za igro, starši pa se izognemo nepotrebnim nakupom.
  Pobudnici in koordinatorki: Maja in Mia

💠 SOBOTA, 12. september - od 11. ure dalje

 • Sajenje rastlin 🌼 🍓 🌻
  Sadili bomo dišeča zelišča, cvetoče trajnice in jagodičevje. Izberite si svojo najljubšo rastlino izmed rastlin, ki bodo na voljo, in jo zasadite v vrt ter postanite prav posebni superjunaki - Varuhi Poljanskega vrta. Še posebej dobrodošli otroci.
  Če imate doma ali na vrtu kakšno zelišče ali trajnico, ki bi jo želeli posaditi v Poljanski vrt, sporočite Ani na info@poljanskivrt.si ali 031 313 641 in ji poskusimo najti mesto v vrtu.
  Pobudnica in koordinatorka: Ana
   
 • Čiščenje okolice igrišč in parka 🎈
  Vsakega izmed nas kdaj zmoti kakšna smet v parku, kup ogorkov na in ob otroškem igrišču, smeti ob smetnjakih in v grmovju. Da ne bomo samo nergali, bomo v soboto zavihali rokave, nataknili rokavice in naša igrišča in park malo počistili.
  Pobudnica in koordinatorka: Maja
   
 • Sosedsko druženje in piknik 🥤🥧
  Vsako dobro opravljeno delo je treba primerno proslaviti. Zato bomo v soboto po opravljenem delu pripravili sosedsko druženje in piknik v parku. Vabljeni, da prinesete prigrizke in osvežitve, da bomo ob njih prijetno poklepetali, se malo bolje spoznali in morda skovali še kakšen skupinski načrt, da bo druženje v našem skupnem parku v prihodnje še bolj prijetno.
   
 • 🤔💭 Imate še kakšno idejo ali pobudo?
  Oglasite se Ani na info@poljanskivrt.si ali 031 313 641 - z veseljem jo vključimo v program oz. se pogovorimo o njeni izvedbi.
**COVID-19 opomba: Pri vseh aktivnostih upoštevajte priporočila NIJZ za preprečevanje širjenja okužb. Vzdržujte medosebno razdaljo, redno si čistite in razkužujte roke in ob bližnjih srečanjih z drugimi ljudmi uporabljajte masko.
 

Želite biti sproti obveščeni o aktivnostih, ki jih načrtujemo?

Pišite Ani na info@poljanskivrt.si ali se prijavite na e-novičnik.
 
Photo by Laura Ockel on Unsplash
Poljanski vrt
info@poljanskivrt.si